Munkahely 

A munkahelyi egészségfejlesztés hatékonyságnövelő eredményeinek köszönhetően az USA-ban egyre több cég indít munkahelyi wellness programokat. Az EU-ban az OSHA „Egészséges munkahelyek” kampányai a maguk nemében a legnagyobbak a világon. Dr. Felszeghi Sára  a Miskolci Egyetemen bevezetett egészségfejlesztési rendszere európai szinten is elismerést nyert. Az egészségügyben és az élsportban szerzett tapasztalatok alapján jól hasznosítható megoldásokat dolgoztunk ki a munkahelyi wellness területére is.

Lenyo Office készülékünkön olyan programcsomagok futnak, melyek  a közérzet javulásának köszönhetően kellemesebbé és eredményesebbé tehetik a munkavégzést. Az antennát irodaszékbe vagy térelválasztóba is be tudjuk építeni. "Egygombos" kezelése rendkívül komfortossá teszi használatát, akár akkumulátorról is működtethető, így nem befolyásolja az irodaszékkel való szabad mozgást. 

Lenyo Lux Plus készülékünk egyénre szabott protokollokkal lehetővé teszi  a munkáltató vagy munkavállaló számára legoptimálisabb programcsomagok futtatását.

Lenyo Mobile Travel készülékünk a sokat úton-lévő üzletemberek, sofőrök stb. számára nyújt optimális megoldást.