Lenyo CellCom

 

Személyre hangolva

 

A Lenyo készülékek közül a legfejlettebb a Lenyo CellCom (LCC), amely számítógépről vezérelhető. Figyelembe véve az egyén szervezetének változásait, szelektíven szabályozza az elektromágneses teret. Több mint 500 előre összeállított programcsomaggal rendelkezik. Ezekből protokollokat (programcsomag kombinációkat) lehet készíteni és eltárolni. Igény esetén a wellness szolgálatást igénybe vevő személyekkel kapcsolatos adatok is tárolhatóak.

A Lenyo CellCom opcionálisan tartalmaz egy homeopátiás Imprinter (HI) modult is. Ez egy speciális fémtartály, amely a beépített elektronikának köszönhetően a futtatott program jeleit átviszi dipólus szerkezetű hordozókra. Ezek a hordozóanyagok lehetnek mágnesezett polimerek, vizes oldatok, homeopátiás folyadékok, kenőcsök stb...

Az LCC elsősorban egészségügyi klinikák, rehabilitációs intézetek, rendelők, gyógy és wellness szállodák, az egészséges életmóddal foglalkozó szakemberek, sport egyesületek számára kínál előnyöket. Fontos, hogy a felhasználó egyénileg foglalkozzon mindenkivel. Használatával jelentősen növelhető a szolgáltatást igénybe vevők elégedettsége.