GY. I. K.

Hogyan működik a Bioregulációs Technológia?
Gyenge intenzitású, pulzáló elektromágneses és mechanikus hullámokat (PEMF) használ fel, amelyek úgy fejtik ki hatásukat, hogy összeadódnak a szervezet hullám természetű, biokémiai folyamatokat irányító elektromágneses jelei és a futtatott program jelei.

Bővebben lásd a Mi a BRT? menüpont alatt.

Érzek-e valamit kezelés közben?

A BRT önmagában semmiféle érzetet nem vált ki. Néhányan bizsergő érzésről számoltak be, de a felhasználók többsége a használat közben nem érzékelt változást.

Bárki használhatja? Mi a helyzet a terhes nőkkel és kisbabákkal?

Ha panasza van, mindenképpen konzultáljon kezelőorvosával. A BRT rendkívül alacsony intenzitású jeleket használ. Orvosi eszközök mellett, terhesség alatt és szülés közben is alkalmazzák ezt a módszert. Kisgyermekek 3 év alatt az anyuka ölében ülve is használhatják, az anyukával együtt. Nekik elégséges, ha 9 cm-re vannak az jelkibocsátó antennától.

Hányszor használhatom egy nap a készüléket és hány programot futtathatok egymás után?

Minden készülékünk más és más. A programok hossza is változó, akár 10 órás is lehet. Kérjük, olvassa el a készülékek kézikönyvét, ahol ezek az adatok szerepelnek.

Milyen hosszúak a programok?

Ez nagyon változó, készülék típustól és alkalmazási területtől is függ. 6 perctől közel 10 óráig tartó, sokféle hosszúságú programot találunk az eszközökön. Kérjük, olvasson utána a kézikönyvekben.

Szívbetegek is használhatják a készülékeket?

Konkrét panasz esetén mindenképpen konzultáljon orvosával. Az alacsony intenzitás miatt a technológia, bármilyen kezelés mellett alkalmazható, beleértve a gyógyszeres kezeléseket is.

Számít-e az antenna mérete?

Igen, minél nagyobb az antenna és minél nagyobb felületen erősítjük a homeosztázist befolyásoló elektromágneses hullámokat, annál intenzívebb a hatás. A nagy antennákat ágyon fekve célszerű alkalmazni. A kisebb antennákat fotelben, széken, autóban ülve is igénybe veheti. Nagy antennák használata mellett a legkisebb antennával lokálisan, a probléma helyére helyezve tovább növelhető a hatás. Mobil készülékeinkben van egy beépített antenna, ami lehetővé teszi, hogy egész nap, mozgás közben is használja az eszközt. Az intenzívebb hatás érdekében ezekhez is csatlakoztatható nagyobb méretű antenna.

Mi a különbség az exogén és az endogén készülékek között?

Az exogén készülékekben előre beprogramozott kész programcsomagok találhatók, a jelcsomagok az adott probléma összes lehetséges aspektusát lefedik. Az endogén készülékek a szervezet saját jeleit is figyelembe véve, specifikusabb jeleket sugároznak.

Nem káros az antennák által kibocsátott jel? Bocsát-e ki elektroszmogot? Zavarhat-e más eszközöket?

A Lenyo BRT jelek intenzitása hozzávetőleg 20%-a, a Föld által kibocsátott mágneses mezőének. A Föld, átlagosan 50 mikrotesla, a Lenyo BRT eszközök 10 Mikro Tesla értéket adnak csúcstól csúcsig.

A BRT a szervezet saját jelszintjén dolgozik. A technológia rendkívül biztonságos alacsony jelszintje/dozimetriai hovatartozása miatt. Elektroszmogról a homeosztázist zavaró jelek esetén beszélünk. A szervezet saját jelszintje nem bocsát ki elektroszmogot.

Eszközeink az ISO 9001-es minőségbiztosítási rendszernek megfelelően készülnek és külső ellenőrző szerv által bevizsgáltan megfelelnek a 60601 és 55011 szabványnak, tehát más eszközöket nem zavarnak.

Nagyon sokféle programcsomag van. Honnan tudom, hogy melyiket kell használni?

A programok nevei segíthetnek a választásban, javasolt a problémával azonos nevű programcsomagok illetve programcsomag kombinációk (protokollok) használata. Professzionális készülékek esetén (Lenyo Lux, Sano Center), kész protokollokat is kínálunk. Az LCC-hez oktatást biztosítunk.

A készülékeknél a Felhasználás oldalon talál bővebb információkat az alkalmazással kapcsolatban.

Mi a különbség a Lenyo termékek által kibocsátott jelek és más pulzáló elektromágneses elven működő készülékek jelei között?

  • Az intenzitás, a 70 µT feletti intenzitású készülékek más elven működnek, enyhén melegíthetnek. A melegítésnek keringés fokozó hatása lehet.
  • A frekvenciatartomány, az endogén Lenyo CellCom készüléknél 1-1MHz, az exogén Lenyo eszközöknél 1-200 KHz tartományba esik, nagyon sok más eszköznél a frekvenciatartomány 1-100 Hz tartományon belül van.
  • A jelforma speciális négyszög.
  • A programcsomagok összetétele rendkívül változatos, egy konkrét jel csak nagyon rövid ideig hat. Ezzel egyrészt a homeosztázis összetett szabályozórendszerének törvényszerűségeire másrészt a monotónia miatt fellépő rezisztenciára ügyelünk.

Lehet-e káros mellékhatása a Lenyo eszközök használatának?

Semmilyen káros mellékhatás nem ismert.

Gyógykezelések és terápiák mellett is használhatók a Lenyo eszközök?

Bármilyen természetgyógyászati gyógymóddal és az akadémiai orvoslás módszereivel is gond nélkül együtt alkalmazható.

Mit jelent az intenzitás a Fractal készüléken?

- Általában használja a normál intenzitást (felnőtt, jó állapotban lévő szervezeteknél)
-Legyengült állapotban, gyerekek, illetve idős személy esetén a szenzitív intenzitást válassza.
- Magasvérnyomás-betegségben szenvedőknek és izomgörcsökre hajlamosaknak, valamint vegetatív idegrendszeri problémákkal küzdőknek a lefelé hullámzó intenzitás (LE) ajánlott
- Gyenge tónus esetén a felfelé hullámzó intenzitást (FEL).
- Azon személyek, akik sportos, jó fizikai állapotúak, jól működik a keringési rendszerük és szervezetük nincsen elsavasodva, használhatják a le-föl hullámzó intenzitást (FEL-LE) Ez a legerősebb üzemmód, ezért javasoljuk, hogy csak a gyakorlati tapasztalattal rendelkezők használják


Fémbeültetést követően alkalmazható-e a terápia?
Igen, mivel a mágneses indukció nagysága rendkívül kicsi.  A Föld, átlagosan 50 Mikro Tesla, a Lenyo BRT eszközök 10 Mikro Tesla értéket adnak csúcstól csúcsig.

Daganatos betegek alkalmazhatják-e a Lenyo eszközöket?
Daganatos megbetegedés nem kizáró tényező.
Gyógykezelések és terápiák mellett is használhatják. 

Túladagolható-e a készülékek használata?
Mivel a Föld mágneses mezejével megegyező nagyságrendű az alkalmazott mágneses indukció, így nem túladagolható. 

Hány év garancia van a Lenyo készülékekre?
A Hippocampus-BRT Kft., a vonatkozó előírások szerint a készülékekre 2 év, a tartozékokra 6 hónap garanciát vállal.
A garancia a készülékek (számla szerinti) üzembe helyezésének időpontjától számít.

Van-e magyarországi szervizháttér?
Igen, van. Igény esetén, kérjük lépjen velünk kapcsolatba.